Molivos Hills (Lesbos)

Vanaf 733.00

Artikelnummer: a1150dd22cfc Categorie:

Beschrijving

Appartement Molivos Hills bevindt zich in Molivos, gelegen in de regio Lesbos. Molivos Hills is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Molivos Hills een goede keuze is:

Kleinschalige appartementen;Met verkoelend zwembad;Perfecte uitvalbasis voor uitstapjes;Een fijne speeltuin voor kinderen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 4000 meter (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 4 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lesbos

“Ga rustig zitten”, nodigt Loannis mij uit. Hij wijst me op het uitzicht op de baai en schenkt ondertussen mijn glas vol. Niet veel later dwalen we samen door de smalle straatjes van Molivos. De vriendelijkheid van zijn eilandgenoten en hun grenzeloze gastvrijheid bezorgen me een warm gevoel van binnen. We laten ons rondleiden op een minimarkt en worden gewezen op een aantal bijzondere souvenirwinkels. Als we tegen het einde van de middag onze voeten beginnen te voelen, strijken we opnieuw neer bij een taverna. Loannis bestelt in rap Grieks diverse traditionele lekkernijen en ik laat mij gretig verwennen. “Wat woon je hier toch schitterend”, verzucht ik als wij proosten op de heerlijke middag die achter ons ligt. Loannis knikt en zegt trots: “Ik vind Molivos de allermooiste plaats op heel Lesbos.” En met de kleurrijke vissershaven voor ons en een groene bergwand met typisch Griekse huisjes en een imposante burcht achter ons, kan ik dat alleen maar beamen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid