Lampetos Villas (Lesbos)

Vanaf 850.00

Artikelnummer: 1c02754de97d Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Lampetos Villas bevindt zich in Molivos, gelegen in de regio Lesbos. Lampetos Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Lampetos Villas een goede keuze is:

Plekje om tot rust te komen;Aandacht voor details;Huiselijke sfeer;Kijk uit over zee & het kasteel van Molivos

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 850 meter (kiezelstrand

Afstand tot centrum: circa 1400 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lesbos

Wat een heerlijkheid! Vanmorgen zat ik nog in Nederland en nu zit ik op het terras in de zon, te genieten van een adembenemend uitzicht over zee en het kasteel van Molivos. Mijn eigen terras, want ik heb zojuist de sleutel gekregen van mijn verblijf in Lampetos Villas. Een sfeervol vakantieadres in de heuvels van Molivos dat door de familie Kostas wordt gerund.

Je geniet hier van rust en natuur en verblijft in comfortabele appartementen. Maar het fijnste van alles: je voelt je er thuis. De familie Kostas is zo gastvrij en hartverwarmend dat het net lijkt alsof je bij goede vrienden logeert. Moeder Maria vertelt graag over de leukste restaurants in de omgeving en verwent je met fruit en huisgemaakte lekkernijen. Zeg nu zelf, daar ga je toch spontaan van glimlachen? Zin om eropuit te gaan? Zet dan koers naar Molivos, het leukste dorpje van Lesbos. Hier smul je van de lekkerste gerechten, wandel je door pittoreske straatjes en ontdek je de lokale cultuur van dit eiland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid