Kalloni Beach Villas (Lesbos)

Vanaf 998.00

Artikelnummer: 6c593084a514 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Kalloni Beach Villas bevindt zich in Skala Kalloni, gelegen in de regio Lesbos. Kalloni Beach Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kalloni Beach Villas een goede keuze is:

Comfortabele villa;Plons in je privézwembad;Heerlijk rustig gelegen;Op loopafstand van het strand

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 100 meter
Afstand tot centrum: circa 1 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 40 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lesbos

In de verte zie ik de vier grote villa’s al staan. Als ik aan kom rijden met mijn huurauto, komt Stravos over een stenen paadje al mijn kant op gelopen. De lieve gastheer werkt hier en staat altijd voor alle gasten klaar. Samen met Stravos loop ik door de bloemige tuin van Kalloni Beach Villas. “Je hebt ook een privétuin waar je lekker onderuit kunt gaan zitten Eliza”, zegt Stravos tegen mij. Dat klinkt mij als muziek in de oren en brengt mij gelijk op het idee om morgen lekker uit te rusten in mijn eigen tuin met zwembad.

Als ik binnenkom in mijn villa, kijk ik mijn ogen uit. Wat is het hier ruim en gemoedelijk ingericht! Ik werp een blik op de jacuzzi in de ruime badkamer: vanavond ga ik daar lekker gebruik van maken. Nadat Stravos mijn villa heeft laten zien, lopen we samen naar Kalloni, het grootste stadje in de omgeving.

Onderweg kijken we uit over de groene heuvels en zien de vele vogels. De zee strekt zich kalm en uitnodigend uit vanaf het strand. Wanneer we door de smalle straatjes van Kalloni wandelen en naast een viskraampje een gezellig terras zien, hoeven we elkaar alleen maar even aan te kijken. Tijd voor een lekker fris Grieks wijntje en proosten op een vakantie op Lesbos!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid