Gera’s Olive Grove (Lesbos)

Vanaf 500.00

Artikelnummer: cb6d691efecc Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Gera’s Olive Grove bevindt zich in Marmaro – Gera Gulf, gelegen in de regio Lesbos. Gera’s Olive Grove is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Gera’s Olive Grove

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lesbos

‘Beeeh!’ klinkt het vanachter de boom vandaan. Twee grote ogen kijken me vriendelijk aan. ‘Dat is een van onze geiten’, lacht de eigenaar als hij mijn verbaasde gezicht ziet. ‘Zij zorgen voor de kaas die je morgenochtend bij je ontbijt krijgt, puur natuur. Net daarachter zie ik een mooi licht en traditioneel huis, en hij zegt opgewekt: ‘Hier is je appartement! En, wat denk je ervan?’ Na een uitgebreide rondleiding op Gera’s Olive Grove – een prachtige plek met ezels en kippen, een moestuin én geiten – is er maar een woord dat ik kan uitbrengen: ‘waanzinnig!’. Dit belooft een bijzonder weekje te worden! Mijn koffer wordt van de rug van de ezel vandaan gehaald en binnen neergezet.

‘Nu ga ik eerst een frisse duik nemen!’ en een minuut later lig ik in het azuurblauwe water van de baai – heerlijk! Als ik kletsnat het water uitkom bekijk ik de omgeving eens goed. Wat een heerlijke plek.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gera’s Olive Grove (Lesbos)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.