Blue Waves Resort (Lesbos)

Vanaf 723.00

Artikelnummer: 4d970be2c653 Categorie:

Beschrijving

Appartement Blue Waves Resort bevindt zich in Plomari, gelegen in de regio Lesbos. Blue Waves Resort is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Blue Waves Resort een goede keuze is:

Charmante appartementen;Direct aan zee;Heerlijk rustig gelegen;Met verkoelend zwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 200 meter
Afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Afstand tot luchthaven circa 45 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lesbos

Toen ik van mijn vriendin Elena hoorde dat ze op Lesbos een bijzondere zonsondergang op het strand heeft bewonderd, moest ik het met mijn eigen ogen zien! Een week later zat ik in het vliegtuig, onderweg naar Blue Waves Resort voor een rustige vakantie op dit Griekse eiland.

Bij aankomst was ik meteen sprakeloos. Een grote tuin met kleurrijke planten en het zwembad dat fonkelt door de felle zon; een gevoel van rust overvalt mij meteen. Vanaf het zwembad heb je uitzicht over de azuurblauwe zee, het is nu al een adembenemend uitzicht. Ik kan niet wachten om vanavond van de schitterende zonsondergang te bewonderen zoals Elena dat ook deed.

Na een wandeling rond dit plekje, besluit ik naar mijn appartement te gaan. Ook hier voel ik dezelfde rust die rond dit hele adresje te voelen is. Met mijn eigen balkon weet ik zeker dat het gaat lukken om de komende dagen hier echt te ontspannen…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid