Birds Bay (Lesbos)

Vanaf 872.00

Artikelnummer: a1a3b3978ef5 Categorie:

Beschrijving

Appartement Birds Bay bevindt zich in Petra, gelegen in de regio Lesbos. Birds Bay is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Birds Bay een goede keuze is:

Moderne appartementen;Heerlijk uitzicht op zee;Moderne inrichting;Gelegen op een unieke locatie

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 300 meter
Afstand tot luchthaven circa 65 kilometer
Afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 750 meter
Afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 250 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lesbos

Op mijn camera staan inmiddels heel wat plaatjes van kleine uiltjes, Spaanse musjes en tal van andere vogels. Geen toeval, want twee keer per jaar vindt op dit groene eiland een enorme vogeltrek plaats. Ik begrijp nu waarom Lesbos ook wel de ‘beste bird watch-locatie van Europa’ wordt genoemd…

Ook Spyros en zijn twee dochters weten dat maar al te goed. Enthousiast vertellen ze mij dat dat zij maar één naam voor hun huisjes konden bedenken: ‘Birds Bay’. Ik vind het een gouden vondst! Als ik ’s middags in de zon op mijn balkonnetje zit, geniet ik volop van het uitzicht. Ik zie de bloemen prachtig in bloei staan en hoor op de achtergrond het ruisen van de zee. Maar ook vanaf het zwembad met infinity pool kan ik genieten van de vergezichten. Meer heb je toch niet nodig? De huisjes liggen allemaal op een helling, die langzaam afloopt naar een helderblauwe baai. Ideaal dat deze zo dichtbij ligt. Iedere ochtend maak ik een lange wandeling langs het strand en krijg ik het gevoel dat ik deze unieke plek helemaal voor mezelf heb. Af en toe varen er een paar kleine bootjes voorbij, maar verder is het hier heerlijk rustig en stil.

Na een week neem ik met tranen in mijn ogen afscheid van Spyros, want diep in mijn hart wil ik hier eigenlijk nog wel wat langer blijven.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid