Zeilvakantie Lefkas (Lefkas)

Vanaf 550.00

Artikelnummer: 1f7b8a0769c4 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Zeilvakantie Lefkas bevindt zich in Lefkas stad, gelegen in de regio Lefkas. Zeilvakantie Lefkas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Zeilvakantie Lefkas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Het is vroeg in de ochtend als ik samen met mijn goede vriendinnen Lisa en Anna aankom in de haven van Lefkas stad. We krijgen een warm ontvangst van onze schipper, Loukas. “Welke zou voor ons zijn?” vraag ik opgewonden terwijl ik met mijn ogen alle zeilboten afspeur. Loukas glimlacht, gebaart ons mee te lopen over de steiger en stopt vervolgens bij één van de mooiste zeilboten.

Nog geen uur later zijn we onderweg naar onze eerste stop, het afgelegen eilandje Antipaxos. Volgens Loukas zijn de baaitjes daar zo blauw, dat het lijkt alsof je je op een tropisch eiland begeeft. Ik kan niet wachten om het met mijn eigen ogen te zien! Even later gaan we aan wal en terwijl ik de omgeving bewonder, knijpt Anna me even in mijn arm. Als ik haar aankijk zie ik dat ze hetzelfde denkt als ik: het is hier inderdaad schitterend!

Die avond gaan we iets doen wat ik nog nooit eerder heb gedaan: slapen onder de sterrenhemel, midden op zee. Terwijl we op het dek genieten van een lekker Retsina wijntje, begint de avond langzaam te vallen. Hoe later het wordt, hoe meer sterren er tevoorschijn komen. Hoewel we pas een dag aan het varen zijn weet ik nu al: het wordt een week vol onvergetelijke ervaringen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zeilvakantie Lefkas (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.