Villas Esperides (Lefkas)

Vanaf 620.00

Artikelnummer: 90f3112767c3 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villas Esperides bevindt zich in Katouna, gelegen in de regio Lefkas. Villas Esperides is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Villas Esperides

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Broer Yiannis en zus Louika groeide op in het dorpje Lygia op Lefkas. Wanneer er even tijd was, maakten zij samen met hun ouders en grootouders een wandeling naar de toppen van de Katouna heuvels, om daar in het gras te picknicken. Onder een olijfboom, uitkijkend over de azuurblauwe zee, luisterden zij naar eeuwenoude verhalen over Griekse goden en godinnen.

Deze magische mythes werden de inspiratie voor Villas Esperides, die broer en zus bouwden op misschien wel de mooiste plek van de heuvel. Hun liefde voor het dorp en de gekoesterde herinneringen aan hun jeugd zag en voelde ik overal in terug. In de kleurrijke villa’s die zijn vernoemd naar mythische nimfen, de authentieke Griekse details van de inrichting en natuurlijk in het schilderachtige uitzicht.

Door de gastvrijheid Yiannis en Louika voelde ik mij meteen thuis. Ze zorgden voor een ruime, schone kamer, verse appels uit de tuin en genoeg ideeën om er de komende dagen op uit te trekken. Maar eerst rust ik even uit bij het zwembad. Uitkijkend op de heuvels zou ik haast denken dat ik hen daar zie zitten, de kleine Yiannis en Louika onder de olijfboom. Ik sluit mijn ogen en droom even weg bij dit magische plekje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villas Esperides (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.