Villagio Magnolia (Lefkas)

Vanaf 500.00

Artikelnummer: 91ca3f1fcdfd Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villagio Magnolia bevindt zich in Syvros, gelegen in de regio Lefkas. Villagio Magnolia is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Villagio Magnolia

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Soms heb je zo’n moment van intens geluk. Het duurt vaak maar een paar seconden en dan is het alsof je hart even opwipt. Ik voel me bevoorrecht, want zojuist glipte er eentje voorbij. Ik zat pootje te baden op de traptreden in het zwembad. De zon schitterde op het water en ineens zag ik het: een palmboom wuifde op het wateroppervlak. De bergen glooiden halverwege en rechts bovenin wapperden de parasols voor de eeuwenoude keien. Voor me op deze waterspiegel openbaarde zich een meesterlijk schilderij. Ik boog iets naar voren en ja hoor, daar was ook ik zichtbaar. En het mooie is: in dat schilderij genaamd Villagio Magnolia loop ik nu nog steeds rond.

Eigenlijk overspoelt het geluk je hier vanaf het moment dat je aankomt. Er kleeft iets bijzonders aan deze villa. Villagio Magnolia doet wat Italiaans aan. Niet gek, want tijdens de Tweede Wereldoorlog was dit het hoofdkwartier van het Italiaanse leger. Eigenaren Spyros en Maria renoveerden de vier gebouwen met een grote knipoog naar de vervlogen tijden. En ik moet toegeven, dat is ze meer dan goed gelukt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Villagio Magnolia (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.