Villagio Magnolia (Lefkas)

Vanaf 754.00

Artikelnummer: 91ca3f1fcdfd Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villagio Magnolia bevindt zich in Syvros, gelegen in de regio Lefkas. Villagio Magnolia is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villagio Magnolia een goede keuze is:

  • Sfeervolle appartementen
  • Plons in het mooie zwembad
  • Middenin het groen

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 7 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 200 meter
  • afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Soms heb je zo’n moment van intens geluk. Het duurt vaak maar een paar seconden en dan is het alsof je hart even opwipt. Ik voel me bevoorrecht, want zojuist glipte er eentje voorbij. Ik zat pootje te baden op de traptreden in het zwembad. De zon schitterde op het water en ineens zag ik het: een palmboom wuifde op het wateroppervlak. De bergen glooiden halverwege en rechts bovenin wapperden de parasols voor de eeuwenoude keien. Voor me op deze waterspiegel openbaarde zich een meesterlijk schilderij. Ik boog iets naar voren en ja hoor, daar was ook ik zichtbaar. En het mooie is: in dat schilderij genaamd Villagio Magnolia loop ik nu nog steeds rond.

Eigenlijk overspoelt het geluk je hier vanaf het moment dat je aankomt. Er kleeft iets bijzonders aan deze villa. Villagio Magnolia doet wat Italiaans aan. Niet gek, want tijdens de Tweede Wereldoorlog was dit het hoofdkwartier van het Italiaanse leger. Eigenaren Spyros en Maria renoveerden de vier gebouwen met een grote knipoog naar de vervlogen tijden. En ik moet toegeven, dat is ze meer dan goed gelukt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid