Villa Olga Lounge Hotel (Lefkas)

Vanaf 865.00

Artikelnummer: 5cc9e1e5d675 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Villa Olga Lounge Hotel bevindt zich in Lygia, gelegen in de regio Lefkas. Villa Olga Lounge Hotel is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Olga Lounge Hotel een goede keuze is:

Authentiek boetiekhotel;Duik in het ruime zwembad;De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar;Volg een kookworkshop

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 120 meter (rotsstrand

Afstand tot centrum: circa 3500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Deze week ben ik uitgenodigd door de Griekse zusjes Nantia en Anthoula. Samen zijn de zusjes de twee eigenaressen van het Villa Olga Lounge Hotel op Lefkas. Dit eilandadresje heeft alles om van te dromen: een ruim, koel zwembad, lieve eigenaren, kookcursussen van locals en traditioneel Grieks eten. Elke keer word ik weer in de watten gelegd als ik aan dit hotel een bezoekje breng. Ze regelen zelfs de leukste boottripjes voor hun gasten!

Bij aankomst word ik verrast met een drankje en twee Griekse kussen op mijn wang. “Welkom, Eliza! Wat fijn dat je er weer bent!” zegt Anthoula. Samen met Anthoula lopen we door de tuin naar mijn kamer. De zon schittert op het water van het ruime zwembad en ik droom weg bij de grote loungebedden aan het water. Hier ga ik deze week heerlijk ontspannen! Naast het zwembad is er een klein restaurantje waar je op verzoek kunt dineren of een drankje kunt drinken. In de ochtend wordt hier ook een zelfgemaakt Grieks ontbijt geserveerd.

Bij mijn kamer aangekomen, plof ik direct neer op mijn bed. Mijn kamer is ruim en heeft traditionele details: het bed heeft Griekse versieringen, de spiegel is goud en past goed bij de authentieke lampjes aan de muur. Ik zal mezelf deze week goed vermaken. Over een halfuur word ik al verwacht bij de kookcursus van een echte local! Hier leer ik pas echt wat authentiek Grieks is!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid