Villa Olga Lounge Hotel (Lefkas)

Vanaf 836.00

Artikelnummer: 5cc9e1e5d675 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villa Olga Lounge Hotel bevindt zich in Lygia, gelegen in de regio Lefkas. Villa Olga Lounge Hotel is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Olga Lounge Hotel een goede keuze is:

  • Authentiek boetiekhotel
  • Duik in het ruime zwembad
  • De lieve eigenaren staan altijd voor je klaar

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 120 meter (rotsstrand)
  • afstand tot centrum: circa 3500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 23 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 3000 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 3300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Deze week ben ik uitgenodigd door de Griekse zusjes Nantia en Anthoula. Samen zijn de zusjes de twee eigenaressen van het Villa Olga Lounge Hotel op Lefkas. Dit eilandadresje heeft alles om van te dromen: een ruim, koel zwembad, lieve eigenaren, kookcursussen van locals en traditioneel Grieks eten. Elke keer word ik weer in de watten gelegd als ik aan dit hotel een bezoekje breng.

Bij aankomst word ik verrast met een drankje en twee Griekse kussen op mijn wang. “Welkom, Eliza! Wat fijn dat je er weer bent!” zegt Anthoula. Samen met Anthoula lopen we door de tuin naar mijn kamer. De zon schittert op het water van het ruime zwembad en ik droom weg bij de grote loungebedden aan het water. Hier ga ik deze week heerlijk ontspannen! Naast het zwembad is er een klein restaurantje waar je op verzoek kunt dineren of een drankje kunt drinken. In de ochtend wordt hier ook een zelfgemaakt Grieks ontbijt geserveerd.

Bij mijn kamer aangekomen, plof ik direct neer op mijn bed. Mijn kamer is ruim en heeft traditionele details: het bed heeft Griekse versieringen, de spiegel is goud en past goed bij de authentieke lampjes aan de muur. Ik zal mezelf deze week goed vermaken. Over een halfuur word ik al verwacht bij de kookcursus van een echte local! Hier leer ik pas echt wat authentiek Grieks is!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid