Vertzamo Villas (Lefkas)

Vanaf 505.00

Artikelnummer: 484b7861363e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Vertzamo Villas bevindt zich in Lefkas stad, gelegen in de regio Lefkas. Vertzamo Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Vertzamo Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Samen met George loop ik richting mijn villa. We kletsen druk over het prachtige eiland, als ik ineens een bordje met daarop “Vineyard Vertzamo” zie staan. ‘Ik wist niet dat jullie hier ook een wijngaard hebben! Mag ik de wijn proeven? ‘ vraag ik enthousiast. George lacht. ‘Helaas is er geen wijngaard meer, Eliza.’ Nieuwsgierig kijk ik hem aan en gelukkig vertelt hij meteen verder.

Vertzamo Villas was vroeger de wijngaard van zijn opa. Toen zijn opa wilde stoppen met de wijngaard, besloten George en zijn broer het over te nemen. De wijngaard voortzetten wilden ze niet en dus besloten ze er vier villa’s te bouwen. Natuurlijk hielden ze wel rekening met de omgeving.  ‘We hebben de villa’s zoveel mogelijk om de al bestaande natuur heen gebouwd’ vertelt George.  Ik knik en kijk om me heen. Dat is ze goed gelukt. Overal waar ik kijk, staan olijfbomen die zorgen voor mooie schaduwrijke plekjes. ‘We zijn er Eliza!’ George wijst naar een schattige roze villa. Wauw! De villa is omringd met groen en ik zie een heerlijk privézwembad. Ik kan niet wachten om hier te genieten van een goed boek onder een van de vele olijfbomen…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vertzamo Villas (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.