Pavezzo Country Retreat (Lefkas)

Vanaf 762.00

Artikelnummer: 20c7f26f55d1 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Pavezzo Country Retreat bevindt zich in Katouna, gelegen in de regio Lefkas. Pavezzo Country Retreat is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Pavezzo Country Retreat een goede keuze is:

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 4000 meter (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 50 meter
  • afstand tot luchthaven circa 25000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 3000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 100 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Kostas, mijn gids op het Griekse Lefkas, is een ouderwetse romanticus. Tijdens mijn vakantie op het eiland voeren we met zijn bootje naar de meest stille witte strandjes en nam hij me mee naar de zogenaamde ‘liefdesklippen’. Van deze steile krijtrotsen zou de dichteres Sappho zich volgens de legende uit liefdesverdriet naar beneden hebben gestort. Kostas vertelde me ook over de meest romantische plek die hij ooit had gezien. En zo belandde ik in het traditionele Pavezzo Country Retreat in het bergdorpje Katouna.

Fijne ontbijtjes op het terras uitkijkend over het groene dal met eeuwe oude olijfgaarden, heerlijke massages en lome middagjes bij het zwembad, steeds als ik er aan terug denk, begin ik pardoes te glimlachen. Of het nou de flesjes wijn waren onder de fonkelende sterrenhemel of de droomloze nachten in mijn romantische hemelbed? Misschien was het wel mijn eigen stenen huisje dat was ingericht met gevoel voor detail, traditie en een vleugje nostalgie? Ik weet het niet. Maar Kostas, de oude Griekse romanticus, had gelijk toen hij zei dat ik mijn verblijf in Katouna niet snel zou vergeten.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid