Palagio di Orio (Lefkas)

Vanaf 1,134.00

Artikelnummer: e29f33efc30d Categorie:

Beschrijving

Villa Palagio di Orio bevindt zich in Apolpena, gelegen in de regio Lefkas. Palagio di Orio is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Palagio di Orio een goede keuze is:

Authentieke villa’s;Goedlachse eigenaren;Geniet van je privézwembad;Je voelt je de koning te rijk

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 4 kilometer (zandstrand

Afstand tot centrum: circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

In de 17e eeuw komt edelman Angelo Orio, een Venetiaanse soldaat en bekend en gerespecteerd advocaat, vanuit Italië naar Lefkas. Het duurt niet lang of de man wordt minister-president. Hij bouwt er zijn lievelingsplek: een paleis dat de sfeer en omgeving van Venetië en Lefkas ademt. Hij bouwt Palagio di Orio.

Je ziet het al van verre liggen: trots prijkt Palagio di Orio bovenop de heuvel, uitkijkend over de bergen van Epirus’s Akarnania en in de verte de zee. Als ik de ommuurde binnenplaats oprijd voel ik me meteen een beetje koninklijk. Niet edelman Angelo Orio, maar de minstens zo trotse eigenaar Ioannis Gligoris staat me op te wachten. Het duurt niet lang of je snapt waarom Angelo Orio eeuwen geleden voor deze plek koos. ‘Laten we een stukje lopen,’ zegt Ioannis. Van het paleis zijn drie luxe villa’s gemaakt, inclusief een privé zwembad. Mijn mond valt open als ik het zie. ‘Dus dit is dan nu echt van mij?’ zeg ik. Ioannis knikt, ‘Voor een week,’ zegt hij en glimlacht. ‘Of twee…’, vul ik snel aan. En gedurende mijn tijd hier kan ik altijd terecht voor boottripjes bij Ioannis, want hij doet alles om het je zo aangenaam mogelijk te maken.Wat een heerlijkheid!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid