Odysseas Villas (Lefkas)

Vanaf 665.00

Artikelnummer: 6108bfe32a99 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Odysseas Villas bevindt zich in Perigiali, gelegen in de regio Lefkas. Odysseas Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Odysseas Villas een goede keuze is:

  • Comfortabele villa’s
  • Geniet van je privézwembad
  • Heerlijk uitzicht op zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 2 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 35 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 1 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

‘Eliza kijk!’ Mijn goede vriend Yannis wijst naar de prachtig heldere sterrenhemel boven ons. We eten heerlijke mezedes bij een lokale taverne in Nidri . Als ik nog een keer kijk zie ik boven op de donkere berg vier prachtige verlichte villa’s schitteren. De villa’s heten Odysseas en Yannis belooft me dat we er morgen naar toe gaan.

Als we de volgende dag de berg oprijden praten Yannis en ik over de Griekse grootheid Odysseus. ‘Eeuwen en eeuwen geleden kwam Odysseus hier om onze koning te worden.’ Ik moet lachen om Yannis want de Grieken en hun mythologieën zijn prachtig maar alle Ionische eilanden geloven dat Odysseus hun eiland uitkoos als plek om zich voor altijd te vestigen.

Als we een paar minuten later de Villas Odysseas bereiken, ren ik snel het grote terras naast het zwembad op. Wat een prachtig panoramisch uitzicht met die azuurblauwe zee! Het huis zelf is ruim met een groot terras, balkons en ramen voor de meest mooie vergezichten. De villa is privé en er is genoeg plek en comfort voor iedereen. Ik zie mezelf al een Griekse maaltijd maken in de ruime keuken.

‘Zullen we een duikje wagen?’ Yannis en ik kijken elkaar aan en binnen een minuut liggen we allebei in het verfrissende zwembad. Zwijgend kijken we uit over de Ionische zee. De zee van Odysseus?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid