Mounty Island (Lefkas)

Vanaf 723.00

Artikelnummer: c2e147e53430 Categorie:

Beschrijving

Villa Mounty Island bevindt zich in Sfakiotes, gelegen in de regio Lefkas. Mounty Island is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mounty Island een goede keuze is:

Landelijke privévilla’s;Plons in je privézwembad;Omgeven door wonderschone natuur;Je voelt je de koning te rijk

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 9 kilometer (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 9 kilometer
Afstand tot Barstreet circa 9 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

“Zullen we ons onderdompelen in het traditionele leven op Lefkas?” Manos kijkt me lachend aan. Daar zeg ik geen nee tegen! Zodra we aankomen bij het dorpsplein van Karia snuif ik de geur van verse oregano op. Dit is de geur van Lefkas! “Wij gebruiken oregano in heel veel gerechten. We zijn zelfs zo dol op de smaak, dat wij hier in het dorp elk jaar een feest vieren om dit kruid te eren.”

Lachend dwaal ik over het plein. Al gauw komt Manos terug met heerlijk vers brood, besprenkeld met olijfolie, zout, oregano, tomaatjes en feta. Ik proef meteen de lokale smaken en ik voel dezelfde blijdschap die mij eerder vandaag overviel toen Manos mij mijn logeeradresje liet zien. Meteen dwalen mijn gedachten af naar Mounty Island. Nadat we een slingerend weggetje door de bergen hadden gevolgd kwamen we aan bij één van de mooiste villa’s die ik ooit heb gezien. Ik keek mijn ogen uit: de villa is authentiek ingericht met lichte kleuren zodat de rust overheerst. Vanuit de tuin met privézwembad keek ik uit over de helderblauwe baai.

“Eliza?” Manos haalt me uit mijn dagdroom. “Wil je wat van deze wijn proeven?” Met een glimlach stem ik in. Wat voel ik me gelukkig!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid