Monodentri Villas (Lefkas)

Vanaf 792.00

Artikelnummer: 986277578d29 Categorie:

Beschrijving

Villa Monodentri Villas bevindt zich in Vassiliki, gelegen in de regio Lefkas. Monodentri Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Monodentri Villas een goede keuze is:

Landelijke vakantiehuisjes;Middenin het groen;Geniet van je privézwembad;Altijd een warm ontvangst

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 3

Afstand tot centrum: circa 300 meter
Afstand tot luchthaven circa 52 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Al na een weekje op Lefkas is dit charmante Griekse eiland één van mijn favoriete vakantiebestemmingen geworden. Ik heb idyllische folkloristische bergdorpjes ontdekt, met mijn gezicht in de zon heb ik op de gezellige terrasjes van de hoofdstad Lefkada genoten van Griekse specialiteiten en ademloos heb ik op de woeste klippen gestaan die loodrecht uit de zee opreizen. Maar er is nog zoveel meer te zien! Toch nog maar een weekje blijven dus. En daar heb ik de ideale plek voor gevonden: de villa’s van Monodentri.

Panagiotis Skliros, een echte Griek met een hart van goud, is apetrots op zijn werk. En terrecht, want in een prachtig en groen berglandschap dat gesierd wordt door fruitbomen en olijven, heeft hij een van de fijnste oorden gecreëerd waar ik ooit ben geweest. Na een dag rondtoeren op het eiland of een lome stranddag op een van de vele witte stranden was het heerlijk thuiskomen op het landgoed. Mijn eigen villa, op traditionele wijze gebouwd van hout en natuursteen, een zwembad helemaal voor mij alleen en vergezichten om bij weg te dromen: wat wil een mens nog meer?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid