Mira Resort Maisonettes (Lefkas)

Vanaf 775.00

Artikelnummer: 236b3ab94e29 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mira Resort Maisonettes bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. Mira Resort Maisonettes is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies ontbijt.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mira Resort Maisonettes een goede keuze is:

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 4500 meter
  • afstand tot centrum: circa 1000 meter
  • afstand tot luchthaven circa 24000 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1500 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 1300 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Een Griekse filosoof beweerde ooit dat je het paradijs niet zomaar vindt, maar dat je ernaar moet zoeken en het moet ontdekken. Een wijs advies dat ik tijdens mijn reizen altijd ter harte heb genomen en dat me al veel hemelse vakanties heeft opgeleverd. Zo vond ik ook Mira Resort Maisonettes op Lefkas, een paradijselijk verblijf waar ik een weekje doorbracht. Al had ik bij deze ontdekking wel een beetje hulp gehad van mijn vriend Yannis.

Op die warme zomeravond stond Yannis erop dat we toch nog even een wijntje zouden drinken. Ik was al best moe van de lange wandeling die we hadden gemaakt, maar Yannis was niet te houden. Het lijkt wel of hij bij het vallen van de avond pas echt tot leven komt. Hij stelde voor om langs te gaan bij Romina, de eigenaresse en gastvrouw van Mira Resort Maisonettes. We waren nu toch vlakbij. Even later ploften we, net op tijd voor de zonsondergang, neer op Romina’s schitterende zonneterras. Het enorme zwembad, een glaasje in de hand en de Ionische zee aan mijn voeten: dit was de ideale plek voor een levensgenieter zoals ik. Met een glimlach van oor tot oor leunde ik achterover en besloot direct om me voorlopig niet meer te verroeren. Want ik had mijn paradijsje alweer gevonden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid