Mira Resort Maisonettes (Lefkas)

Vanaf 700.00

Artikelnummer: 236b3ab94e29 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Mira Resort Maisonettes bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. Mira Resort Maisonettes is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.

Bekijk alle foto’s van Mira Resort Maisonettes

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Een Griekse filosoof beweerde ooit dat je het paradijs niet zomaar vindt, maar dat je ernaar moet zoeken en het moet ontdekken. Een wijs advies dat ik tijdens mijn reizen altijd ter harte heb genomen en dat me al veel hemelse vakanties heeft opgeleverd. Zo vond ik ook Mira Resort Maisonettes op Lefkas, een paradijselijk verblijf waar ik een weekje doorbracht. Al had ik bij deze ontdekking wel een beetje hulp gehad van mijn vriend Yannis.

Op die warme zomeravond stond Yannis erop dat we toch nog even een wijntje zouden drinken. Ik was al best moe van de lange wandeling die we hadden gemaakt, maar Yannis was niet te houden. Het lijkt wel of hij bij het vallen van de avond pas echt tot leven komt. Hij stelde voor om langs te gaan bij Romina, de eigenaresse en gastvrouw van Mira Resort Maisonettes. We waren nu toch vlakbij. Even later ploften we, net op tijd voor de zonsondergang, neer op Romina’s schitterende zonneterras. Het enorme zwembad, een glaasje in de hand en de Ionische zee aan mijn voeten: dit was de ideale plek voor een levensgenieter zoals ik. Met een glimlach van oor tot oor leunde ik achterover en besloot direct om me voorlopig niet meer te verroeren. Want ik had mijn paradijsje alweer gevonden.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mira Resort Maisonettes (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.