El Camino Villas (Lefkas)

Vanaf 889.00

Artikelnummer: f3f2f565ad75 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie El Camino Villas bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. El Camino Villas is geclassificeerd met 4.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom El Camino Villas een goede keuze is:

  • Romantische villa
  • Geniet van het privézwembad
  • Bubbelen in je privéjacuzzi

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 900 meter (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • afstand tot luchthaven circa 25 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 800 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 6,8 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Plons. Zodra ik boven kom, voel ik het verfrissende windje dat altijd rond de villa’s van El Camino Villas waait. Ik ga langs de kant van mijn privézwembad zitten en kijk eens goed om me heen. Voor me uit zie ik niks anders dan olijfbomen en in de verste glinstert de zee. Het geeft me een gevoel van vrijheid en ik ben even alleen op de wereld. Net als mijn huis, Villa Livas, hebben ook de vijf andere villa’s een eigen zwembad én een terras en tuin om privé te barbecueën.

Toen ik vanochtend eigenaresse Lamprini op mijn terras uitnodigde voor een kopje koffie, vertelde ze dat ze haar inspiratie uit de Malediven haalde. Vooral het idee van de buitenbadkamers kwam daar vandaan. Ook alle materialen waarmee de villa’s gebouwd zijn, zijn nergens anders op het eiland Lefkas te vinden. Elke villa heeft een eigen kleur en naam gekregen. “Gebaseerd op de verschillende bekende winden”, lacht Lamprini.

Terwijl ik daaraan denk, voel ik weer het verfrissende windje hier aan het zwembad. Ik kijk naar het glinsterende, blauwe water. Het nodigt uit tot nog een duik, dus knijp ik mijn neus dicht en laat me vallen. Plons!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid