El Camino Villas (Lefkas)

Vanaf 485.00

Artikelnummer: f3f2f565ad75 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie El Camino Villas bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. El Camino Villas is geclassificeerd met 4,5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van El Camino Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Plons. Zodra ik boven kom, voel ik het verfrissende windje dat altijd rond de villa’s van El Camino waait. Ik ga langs de kant van mijn privézwembad zitten en kijk eens goed om me heen. Net als mijn huis, Villa Livas, hebben ook de vijf andere villa’s een eigen zwembad én een terras en tuin om privé te barbecueën.

Toen ik vanochtend eigenaresse Lamprini op mijn terras uitnodigde voor een kopje koffie, vertelde ze dat ze haar inspiratie uit de Malediven haalde. Vooral het idee van de buitenbadkamers kwam daar vandaan, maar ook alle materialen waarmee de villa’s gebouwd zijn, zijn nergens anders op het eiland te vinden. Elke villa heeft een eigen kleur en naam gekregen. “Gebaseerd op de verschillende bekende winden”, lacht Lamprini.

Terwijl ik daaraan denk, voel ik weer het verfrissende windje hier aan het zwembad. Ik kijk naar het glinsterende, blauwe water. Het nodigt uit tot nog een duik, dus knijp ik mijn neus dicht en laat me vallen. Plons!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “El Camino Villas (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.