Beyond Villa’s (Lefkas)

Vanaf 795.00

Artikelnummer: e1bf447f502b Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Beyond Villa’s bevindt zich in Agios Nikitas, gelegen in de regio Lefkas. Beyond Villa’s is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Beyond Villa’s een goede keuze is:

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 120 meter (kiezelstrand, via traptreden)
  • afstand tot centrum: circa 500 meter
  • accommodatie bereikbaar via een trap
  • afstand tot luchthaven circa 30 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

“Jamas!” Mijn goede vriend Kostas en ik heffen onze glazen zo hoog als we kunnen. “Op het goede leven op Lefkas” roep ik uitgelaten. Daarna genieten we van al het lekkers op tafel: olijven, kip, schapenkaas, zongerijpte tomaten, sardientjes en heerlijk vers brood.

Vanmiddag kocht ik op het kleine marktje van Agios Nikitas lokale producten voor een mezedes, een proeverij van Griekse hapjes. Ik kon me toen nog niet bedenken dat ik daarvan zou genieten op misschien wel het mooiste plekje van Lefkas. Kostas en ik reden over een steil weggetje tot we niet meer verder konden. En dat wilden we ook niet, want voor ons lagen drie traditioneel gebouwde villas: Beyond Villa’s.

Minutenlang liep ik ademloos rond. Al snel ontdekte ik dat elke villa een privézwembad heeft, beschikt over stijlvol ingerichte kamers en dat het strand van Mylos op een steenworp afstand ligt. Ik kon mijn ogen niet van de ongerepte rotsen houden, totdat de kruidige geur van de mezedes mij uit mijn dagdroom haalde. “Kom Eliza, wij gaan proeven van het Griekse leven.”

Bekijk prijzen en beschikbaarheid