Art Blue Villas (Lefkas)

Vanaf 1,105.00

Artikelnummer: 1f83f72c039e Categorie:

Beschrijving

Villa Art Blue Villas bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. Art Blue Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Art Blue Villas een goede keuze is:

Droomuitzicht;Ga mee in het ritme van de lokale bevolking;Fantastisch huisgemaakt ontbijt;Privézwembad

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 5 kilometer
Afstand tot centrum: tsoukalades circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Ik ben zelden sprakeloos, maar jeetjemina: wat een uitzicht! Vanachter mijn zonnebril tuur ik naar de zee en naar de zonnestralen die als diamanten in het water schitteren. Ik ben net gearriveerd in Art Blue Villas op Lefkas en kijk mijn ogen uit. Het is hier zo mooi en heerlijk rustig. Ik voel het gelijk: dit is de perfecte plek om je batterijtje op te laden.

Art Blue Villas vind je in Tsoukalades. Een charmant kustplaatsje in het noorden van het eiland met een parelwit zandstrand. Hier beleef je heerlijke dagen aan zee en ga je mee in het ritme van de lokale bevolking. Daarnaast staat je vakantie hier volledig in het teken van ontspanning, samenzijn en verwennerij. Geniet van de luxe villa’s, de zonsondergang op je terras, een verfrissende duik in je eigen zwembad en van een heerlijk huisgemaakt ontbijt dat iedere morgen geserveerd wordt. Het leven is hier goed, heel goed! Zin om de omgeving te ontdekken? Het personeel organiseert met liefde een prachtige boottocht of trektocht te paard. Wat zou jij kiezen?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid