Appartementen Rouda Village (Lefkas)

Vanaf 746.00

Artikelnummer: af554257ab30 Categorie:

Beschrijving

Appartement Appartementen Rouda Village bevindt zich in Mikros Gialos, gelegen in de regio Lefkas. Appartementen Rouda Village is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Appartementen Rouda Village een goede keuze is:

Het uitzicht van een ansichtkaart;Wandelen naar het strand;Zwemmen met de zee op de achtergrond;Ultiem ontspannen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 270 meter (via een licht hellende weg

Afstand tot centrum: circa 270 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Vanachter mijn zonnebril tuur ik naar de kristalblauwe baai, de bootjes die voorbijvaren en de groene bergen die erachter liggen. Wat is het hier mooi! Ik ben in Appartementen Rouda Village op Lefkas. Een adresje met misschien wel het allermooiste uitzicht van het eiland, dat perfect zou passen op een ansichtkaart.

De appartementen bevinden zich in vissersdorp Mikros Gialos. In een charmant pastelkleurig gebouwtje dat op steenworp verwijderd is van het strand, de vele tavernes en winkels. Handig voor als je graag alles bij de hand hebt. Niet alleen de centrale ligging is fijn, het is hier ook heerlijk rustig. Lekker voor als je ongestoord wilt relaxen. Strijk neer op een bedje bij het zwembad, trek banen met de zee op de achtergrond en sluit de dag af met een glaasje wijn op je balkon. Ga er maar even goed voor zitten, want je wordt hier getrakteerd op de mooiste zonsondergangen. Zin in een tour over het eiland? Stap dan in de auto en ga op ontdekking naar de vuurtoren, de haven van Nidri en naar Kaap Doukato.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid