Amousso Bay Villas (Lefkas)

Vanaf 964.00

Artikelnummer: a14299357fcb Categorie:

Beschrijving

Villa Amousso Bay Villas bevindt zich in Marantochori, gelegen in de regio Lefkas. Amousso Bay Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Amousso Bay Villas een goede keuze is:

Privézwembad met fantastisch uitzicht;Een heel nieuw adresje;Geniet van de stilte;Omringd door wonderschone natuur

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand porto katsiki circa 25 kilometer: kathisma circa 35 kilometer

Afstand tot centrum: vasilki circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Stathis, de vriendelijk eigenaar van Amousso Bay Villas mocht ik eerder ontmoeten op mijn favoriete bestemming Lefkas. Ik heb al eens gelogeerd in een andere villa van Stathis en vol trots nodigde hij mij uit om opnieuw een nieuwe villa te komen bewonderen. Dat sla ik natuurlijk niet af. Gastvrijheid zit bij hem in het bloed, dat hij leerde van zijn lieve vader George. Hij staat altijd voor iedereen klaar en zijn hartstocht voor het eiland werkt aanstekelijk. 

Het is hem weer gelukt om een aantal fantastische villa’s neer te zetten op een hele bijzondere plek. Met een blos op mijn wangen door de warmte van de zon, sta ik voor mijn villa met privé zwembad. Het uitzicht over zee is zó mooi. Het azuurblauwe water in combinatie met al het groen en bergachtige landschap, ik raak niet uitgekeken. De villa’s hebben een modern interieur en zijn van alle gemakken voorzien. Ik voel mij helemaal thuis.  

Lefkas moet je bekijken vanaf het water in een bootje. Dat ga ik vandaag dan ook zeker doen. Stathis geeft mij allerlei tips over wat de omgeving te bieden heeft en welke strandjes het mooiste zijn. Met een tas vol heerlijke hapjes, mijn snorkel en duikbril ga ik op pad voor een dagje zon en zee! Dit is vakantie vieren… 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid