Amarandos Villas (Lefkas)

Vanaf 824.00

Artikelnummer: 6306d39abf12 Categorie:

Beschrijving

Villa Amarandos Villas bevindt zich in Marantochori, gelegen in de regio Lefkas. Amarandos Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Amarandos Villas een goede keuze is:

Kleurrijke privévilla;Privézwembad met uitzicht op zee;Even alleen op de wereld;Traditionele inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 100 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 5 kilometer
Afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
Afstand tot bushalte circa 5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Het is vroeg in de ochtend, maar deze eerste dag tijdens mijn vakantie op Lefkas kan nu al niet meer stuk. De zon schittert op het water. Ik houd mijn haren vast terwijl die typische en door mij zo geliefde Lefkas-wind me alweer tegemoet wappert. Ik geniet terwijl ik langzaam met de ferry het eiland nader. En dan ineens, uit het niets doemt het op aan mijn rechterhand.

Grenzend aan het azuurblauwe water van de Ionische zee liggen vijf kleurrijke villa’s. Gauw kijk ik om me heen. Het Grieks mannetje verderop, hij weet het vast! Ik loop naar hem toe en wijs naar die pracht in de verte. “Wat is de naam van die villa’s?”, wil ik uitschreeuwen van enthousiasme. Want je begrijpt: daar moet ik naar toe. “Amarandos Villas”, zegt hij terwijl hij me uit mijn lijden verlost. Ik glimlach en ga naast hem zitten.

“Amarandos, en dat is niet zomaar”, begint hij. “Amarandos is namelijk een beroemd en zeldzaam plantje op Lefkas. Het heeft schitterende gele bloemetjes en ruikt het hele jaar door heerlijk. En waar groeit het? Vlakbij de zee tussen de rotsen.” Ik zucht en ontdek weer: het geluk overvalt je letterlijk waar je bijstaat.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid