Agios Nikitas Villas (Lefkas)

Vanaf 565.00

Artikelnummer: 0b87d3a114e9 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Agios Nikitas Villas bevindt zich in Agios Nikitas, gelegen in de regio Lefkas. Agios Nikitas Villas is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Agios Nikitas Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Lefkas

Na het dorpje Agios Nikitas is het nog 1,2 kilometer bergopwaarts richting mijn thuis voor deze week: Agios Nikitas Villas. Oftewel: de twaalf sfeervolle villa’s van mijn goede vrienden Irini en Andreas!

Na mijn aankomst en een ouzo later, besluiten we een wandeling te maken langs hun twaalf domeinen. Even later blijft Andreas stilstaan. ‘Welke van de twaalf?’ Andreas lacht en ik kijk hem vragend aan. ‘In welke wil je verblijven?’ Ik heb geen idee, bedenk ik me, ze zijn echt allemaal even mooi. ‘Kies een getal’ en hij doet zijn handen achter zijn rug. Ik twijfel. ‘Vijf!’ en stiekem vind ik het toch een beetje spannend. Andreas juicht en maakt een ‘volg mij’- gebaar waarop ik nog nieuwsgieriger achter hem aanloopt. ‘Myrtia, aangenaam’ en hij wijst trots richting de villa. Myrtia is namelijk een van de twaalf.

Als Andreas even later mij de sleutel overhandigt en me vooral op het hart drukt nog even langs te komen voor tips in de buurt, onderbreek ik hem. ‘Dus nummer vijf was goed geantwoord?’ Andreas lacht. ‘Alles was goed geweest!’

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Agios Nikitas Villas (Lefkas)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.