Aeriko Villas (Lefkas)

Vanaf 1,077.00

Artikelnummer: 14ca3c3fbb8f Categorie:

Beschrijving

Villa Aeriko Villas bevindt zich in Agios Yiannis, gelegen in de regio Lefkas. Aeriko Villas is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Aeriko Villas een goede keuze is:

Comfortabele villa’s;Plons in je privézwembad;Zonnen in je eigen tuin;Altijd een warm welkom

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 10 meter (kiezelstrand)
Afstand tot centrum: circa 1500 meter
Afstand tot luchthaven circa 20 kilometer
Afstand tot bushalte circa 1.5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, want net als ik wil iedereen in de Aeriko Villas pal aan zee slapen. Maar ik zou ik niet zijn als het mij niet zou lukken.

‘Homes of distinction’, noemt de eigenaar ze. Luxe strandvilla’s met privézwembad, een grote tuin en terrassen waar je tot laat in de avond tafelt. ‘Om altijd de schoonheid en vrijheid van het leven aan zee te ervaren.’

Ik zit onder de pergola in de schaduw van de zon. Mijn vrienden zijn alvast de weg overgestoken en in de golven gedoken, maar ik zit hier nog wel even goed. Uren turen doe ik hier al dagen. Het werkt verslavend: kijken naar het beroemde strand Agios Ioannis met de kitesurfers in het water, de heuvels die in de verte kroelen en het groen dat hier het hele jaar door bloeit en groeit. Het zou me niks verbazen als Neptunes, God van de golven en stromend water, dit als het paradijs op aarde zou bestempelen.

Ik heb een ultiem strandgevoel met een villa van jewelste. Want homes of distinction zijn dit zeker. Huiselijk maar luxe, met houten vloeren en banken die heerlijk zitten. Mijn bed ligt zalig en de twee badkamers geven genoeg ruimte voor al onze ochtendrituelen. Uitmuntend, zeg ik deftig en bekijk mijn villa nog eens goed. Straks ligt het zij-terras in de schaduw, maar ik wil wel even de zon op mijn huid en loop naar boven naar het balkon. Als een trotste bewoonster kijk ik uit over het water en de kiters in de golven. Ik glimlach en denk aan de schoonheid van de zee en ook de vrijheid. De speciale Ionische zeewind danst door mijn haar. Je eigen luxe strandvilla aan het mooiste strand van Lefkas en de zon op je huid… Zo zie je maar bedenk ik me, de aanhouder wint.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid