Acquaterra Villas (Lefkas)

Vanaf 1,223.00

Artikelnummer: 1e8b80a4a888 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Acquaterra Villas bevindt zich in Tsoukalades, gelegen in de regio Lefkas. Acquaterra Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Acquaterra Villas een goede keuze is:

  • Moderne villa’s
  • Plons in het mooie zwembad
  • Heerlijk uitzicht op zee

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 3,5 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 350 meter, Lefkas-town circa 8 kilometer, Agios Nikitas circa 6,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 27 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 350 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 350 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Lefkas

Ik kan niet wachten om weer een duik te nemen in het helderblauwe water op Lefkas. Ik houd daar zo van! Met de auto rijd ik richting het dorpje Tsoukalades. Plots zie ik in de verte een villa op een kleine heuvel, is dat mijn verblijf? Direct verheug ik me op mijn vakantie zodra ik zie dat het prachtige helderblauwe water daadwerkelijk vlakbij mijn adresje is. Zoals de naam al zegt, bevindt Acquaterra Villas zich op een plek waar je ziet dat de aarde en de zee elkaar ontmoeten. Eigenaar Giorgos staat me al op te wachten. Ik parkeer mijn auto en hij verwelkomt me met open armen. Ik vertel hem dat ik helemaal weg ben van de locatie! Hij zegt: “Eliza, dat is nog lang niet alles. Wacht maar tot je vanavond de indrukwekkende zonsondergang ziet in de Ionische Zee.”

Na mijn reis besluit ik lekker even bij te komen in de jacuzzi. Wat zal ik morgen eens gaan doen? Giorgos gaf me de tip om naar de stad Lefkada te rijden en de stad te verkennen. Het is slechts een paar minuten rijden, ideaal! Daarna wil ik wel een rustiger dorpje bezoeken, ik wil het dorpje St. Nikits gaan ontdekken. Ook wil ik zeker niet de stranden Kathisma en Pefkoulia vergeten.

Een ding is zeker, ik hoef me hier niet te vervelen. Het prachtige uitzicht, de luxe faciliteiten en de schattige Griekse dorpjes in de omgeving. Ook krijg ik geen genoeg de verhalen van Giorgos. Hij is een echte local uit Tsoukalades, maar groeide op in Athene. Vroeger bezocht hij elke zomer weer zijn geboorteplaats, met altijd de droom om een woning te bouwen voor gasten waarbij zij de schoonheid van het eiland kunnen zien. Aan het interieur en de architecturale elementen in de villa’s is dan ook de lokale geschiedenis en cultuur van Lefkas en Tsoukalades te zien.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid