Yades Instyle Villas (Kreta)

Vanaf 1,085.00

Artikelnummer: f779162bfbd3 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Yades Instyle Villas bevindt zich in Mochlos, gelegen in de regio Kreta. Yades Instyle Villas is geclassificeerd met 5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Yades Instyle Villas een goede keuze is:

  • Modern vakantieverblijf
  • Zwembad met uitzicht op zee
  • Een prachtige zonsondergang

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 300 meter
  • afstand tot centrum: circa 300 meter
  • afstand tot haven circa 95 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 100 meter
  • afstand tot pinautomaat circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Elke keer dat ik op Kreta ben, lijk ik verliefder te worden op dit Griekse eiland. De zee is hier bijzonder blauw, de dorpjes authentiek en de mensen lief. Zo ook Georges, de eigenaar van Yades Instyle Villas, die ik ontmoette tijdens een gezellige avond in het dorpje Mochlos. We raakten aan de praat en al snel vertelde hij me over zijn grote trots. Zo nieuwsgierig als dat ik ben, wilde ik dat met eigen ogen bewonderen.

Samen reden we door de heuvels van het eiland en voordat ik het wist, stond ik oog in oog met een paar unieke villa’s. Het water van de privézwembaden schitterde in het avondlicht en ik merkte dat er een fijn ontspannen gevoel hing. En toen voel mijn ook op het uitzicht, vanaf het zwembad kijk je uit over de zee. Wonderschoon! Georges ging me voor een villa in die, als de naam al zegt, volledig in style is. Zo vond ik er een heerlijke wellness ruimte en een slaapkamer met een adembenemend uitzicht op de zee. Hij vertelde me dat ik kon blijven en daar hoefde ik geen moment over na te denken.

Vanmorgen werd ik wakker door de Griekse zon en ik besloot om een verfrissende duik in mijn privézwembad te nemen. Georges kwam langs om me te vertellen dat de yogales zo ging beginnen en dat ik vrij was om aan te sluiten. En zo begon ik mijn dag, heerlijk ontspannen. Vanmiddag ga ik een wandeling maken naar Richtis Gorge, een idyllische waterval. Of ik blijf hier nog even liggen. Dat is het fijne aan een vakantie op Kreta; hier kan alles…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid