Volta Suites & Villas (Kreta)

Vanaf 860.00

Artikelnummer: c1aabffe8aa4 Categorie:

Beschrijving

Appartement Volta Suites & Villas bevindt zich in Kato Gouves, gelegen in de regio Kreta. Volta Suites & Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Volta Suites & Villas een goede keuze is:

Uniek plekje met authentieke charme;Modern ingericht;Wandelen naar het strand;Griekse barbeque

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 350 meter
Afstand tot centrum: kato gouves circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Uitzicht over zee, een authentieke charme in combinatie met een hip interieur, een fijne en intieme sfeer. Bij mijn nieuwe ontdekking Volta Suites and Villas is het allemaal aanwezig. Maar dat niet alleen. Tijdens mijn verblijf valt het vooral op dat je hier als vriend wordt verwelkomd. Er hangt een fijne, laagdrempelige sfeer, maar wel met oog voor de wensen van iedere gast.

Volta Suites and Villas is een ware Griekse schoonheid; de villa’s zijn gebouwd met beroemde lokale stenen uit de Milatos-groeve en er is een heerlijke tuin vol met kruiden en kleurrijke bougainville. Ook is er een zwembad en een barbecuegelegenheid, waar je zelf verse lamskoteletjes kunt klaar maken. Klinkt heerlijk, nietwaar? Ga je toch liever lekker een avondje uit? Dan loop je zo naar de tavernes is het centrum. Overigens loop je ook in no time naar het strand en er zijn allerlei leuke plaatsjes in de buurt te bezoeken.

 

Bekijk prijzen en beschikbaarheid