Villa’s Lefkothea (Kreta)

Vanaf 735.00

Artikelnummer: 36f1eda62b18 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Villa’s Lefkothea bevindt zich in Adele, gelegen in de regio Kreta. Villa’s Lefkothea is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa’s Lefkothea een goede keuze is:

  • Charmante villa’s
  • Presentje bij aankomst
  • Met verkoelend zwembad

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 2,5 kilometer
  • afstand tot Barstreet circa 2,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 76 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1,5 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Het meest gelukkig word ik van ontdekkingen waar ik zomaar per toeval tegenaan loop. Van mooie plekjes die opdoemen na een eindeloos kronkelweggetje. Of van dorpjes waar de tijd stil lijkt te staan, zoals hier in Adele op Kreta.

Ik heb net mijn auto geparkeerd om het dorpje te voet te verkennen. Als ik door de smalle straatjes wandel, ontdek ik schattige tuintjes, historische kerken en traditionele koffiehuisjes. Het was in een van die koffiehuisjes dat ik per toeval de vriendelijke Lagoudakis Manousos tegen het lijf liep. Wat het nog mooier maakte, was dat hij ook nog eens de eigenaar van een vakantieadresje in de buurt bleek te zijn.

Als we even later langs zijn villa’s lopen, kijk ik mijn ogen uit. Van zijn lovende woorden was niks gelogen, dat zie ik meteen! De villa’s zijn gelegen in een ruime tuin waar je in alle rust en privacy van de omgeving kunt genieten. In elke kamer vind ik kleuraccenten op de muren en meubels die de villa een frisse uitstraling geven. Als we ons even later tegoed doen aan een glaasje wijn op het terras, weet ik het zeker. Het ontdekken van Villa’s Lefkothea was geen toeval, het was het lot!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid