Villa Kambia (Kreta)

Vanaf 1,479.00

Artikelnummer: fdf567f09f75 Categorie:

Beschrijving

Villa Villa Kambia bevindt zich in Kampia, gelegen in de regio Kreta. Villa Kambia is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Villa Kambia een goede keuze is:

Ideaal voor gezinnen;Plekje om tot rust te komen;Lekker barbecueën;Bubbelen in de jacuzzi

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 3 kilometer
Afstand tot centrum: kampia circa 30 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Wow! Als je vakantie wilt vieren op Kreta, op een plekje ver van de drukte, dan stel ik voor om in Villa Kambia te verblijven. Het adresje van eigenaar Manolis is zo’n bijzondere plek. De lommerrijke tuin, het uitzicht en de gastvrijheid maken me zelfs een klein beetje sprakeloos.

Het charmante en authentieke adresje bevindt zich in de binnenlanden van Kreta en wordt omringd door natuur. Om je heen hoor je vogels zingen en tjirpende krekels. Op de achtergrond zie je robuuste bergen. Toch is het strand hier ook niet ver vandaan; Almirida Beach bevindt zich op zo’n 2,5 kilometer. Als je er niet op uit gaat om de stranden of de rest van de omgeving te verkennen, beleef dan een heerlijke en ontspannen dag in de tuin. Plons in het zwembad, speel een potje volleybal in de namiddag, steek de barbecue aan en braad heerlijke lamskoteletjes. Het leven is hier goed. Nóg beter wordt het met zonsondergang. Schenk dan een lekker drankje in, neem plaats in de jacuzzi en zie hoe de lucht prachtig roze en paars kleurt. Dat is toch genieten?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid