Uphoria Villas (Kreta)

Vanaf 766.00

Artikelnummer: 4c26a2ec10d4 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Uphoria Villas bevindt zich in Bali, gelegen in de regio Kreta. Uphoria Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Uphoria Villas een goede keuze is:

  • Sfeervolle villa’s
  • Vlakbij een levendig plaatsje
  • Geniet van je privézwembad

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1,3 kilometer (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1,3 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 50 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1,3 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 1,3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Ik vertel mijn vrienden dat ik ga eilandhoppen over de Griekse eilanden en dat ik mijn rondreis zal beëindigen in Bali. Mijn vrienden kijken me verbaasd aan… Dan besef ik dat ze denken aan het Aziatische eiland Bali. Ik moet lachen. “Nee, ik ga ik op vakantie naar het Griekse vissersdorpje Bali op Kreta.” Dan is de nieuwsgierigheid gewekt en vragen ze mij de hemd van het lijf over dit plekje. Gelukkig kan ik daar uren over praten…

De oase van rust op dit plekje, dat is waar ik het meest naar uit kijk. Het eiland is zo klein dat ik gegarandeerd kan ontspannen en mezelf kan opladen. Ik word heel blij zodra ik tussen alle olijfbomen en de bergen door mijn kleine paradijsje zie opduiken.

Als ik het water van mijn privézwembad zie glinsteren in de zon, kan ik niet wachten om af te koelen door een frisse duik te nemen. Op het terras word ik verrast door de eigenaren met een glas koud water. Precies wat ik nodig had! Ik neem een slok en slaak een diepe zucht. Wat is het toch heerlijk om mijn reis te beëindigen bij het rustig gelegen Uphoria Villas. Na vele avonturen opgedaan te hebben tijdens mijn vakantie, ben ik wel toe aan ontspanning en vrije tijd. Ik weet zeker dat ik me hier zal vermaken in het prachtige Bali. Als ik even onder de mens wil zijn, dan kan ik altijd het levendige dorpje opzoeken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid