Triopetra Blue Horizons Villas (Kreta)

Vanaf 731.00

Artikelnummer: 9a38702a1e8e Categorie:

Beschrijving

Villa Triopetra Blue Horizons Villas bevindt zich in Triopetra, gelegen in de regio Kreta. Triopetra Blue Horizons Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Triopetra Blue Horizons Villas een goede keuze is:

Comfortabele privévilla;Plons in het mooie zwembad;Heerlijk uitzicht op zee;Moderne inrichting

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand agios pavlos circa 9 kilometer: triopetra circa 2 kilometer (zandstrand)
Afstand tot centrum: agia galini circa 27 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik een paar dagen bij Triopetra Blue Horizons Villas wou verblijven, maakte mijn hart een sprongetje. Ik had al eerder gehoord dat je bij dit plekje prachtige vergezichten hebt over de azuurblauwe zee. Een week later rijd ik over kronkelende weggetjes, ik krijg nooit genoeg van de typische Griekse wegen. In de verte zie ik de charmante villa’s al liggen, direct ervaar ik het ultieme vakantiegevoel en ik ben nog niet eens op de plaats van bestemming.

Bij aankomst worden mijn zintuigen meteen geprikkeld. Ik ruik de geur van de zee, hoor de wind door de palmbomen gaan en ik zie de groene omgeving. Mijn villa straalt luxe, comfort en sfeer uit. Op mijn eigen terras zie ik het privézwembad schitteren in de zon en in de verte spot ik de diepblauwe zee. Ik neem plaats op een van de ligstoelen bij het zwembad om dit prachtige uitzicht op me te nemen.

Terwijl ik op de ligstoel geniet van alles om mij heen, laat ik mijn fantasie de vrije loop gaan. Ik zie mezelf al helemaal zitten, dobberend op een luchtbed in het zwembad, uitkijkend over de diepblauwe zee. Of zal ik een boekje lezen op het terras? Eén ding weet ik zeker, de komende dagen ga ik hier een kalm leventje tegemoet…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid