Pirgos of Hamalevri (Kreta)

Vanaf 780.00

Artikelnummer: f3f70bc2049f Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Pirgos of Hamalevri bevindt zich in Arkadi, gelegen in de regio Kreta. Pirgos of Hamalevri is geclassificeerd met 3.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Pirgos of Hamalevri een goede keuze is:

  • Ruime villa’s
  • Voor een fijne familievakantie
  • Vlakbij leuke restaurantjes

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1500 meter (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 70 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 1,5 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1200 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Giorgos ken ik al jaren en elke keer als ik hem zie vertelt hij mij over zijn ruime villa’s. Hij heeft zijn best gedaan om de voormalige wachterstoren, het stralende middelpunt van zijn adresje, in zijn originele staat te behouden. En daar is hij erg trots op. Hij zegt dat het de perfecte villa’s zijn met vrienden of familie te genieten van de heerlijke Griekse zon. Daarom heb ik besloten om eens langs te gaan en mijn vrienden mee te nemen.

Mijn vrienden zijn gelijk onder de indruk van de prachtige villa. Ze kijken bewonderend naar de gezellige tuin omringt met citrusbomen en met in het midden een verkoelend zwembad. Mijn vrienden gaan naar binnen en kiezen ieder een eigen luxe kamer. De originele stenen muren die de oudheid van de toren benadrukken en de handgemaakte meubels geven de kamers een unieke uitstraling.

Giorgos heeft ons uitgenodigd om een hapje te komen eten in zijn eigen restaurant: Eleven at Sea. Dat slaan mijn vrienden en ik natuurlijk niet af. We genieten van heerlijke traditionele Griekse gerechten met een prachtig uitzicht op de zonsondergang in zee. Ik word blij als ik de tevreden blikken van mijn vrienden zie. Giorgos had gelijk, het is hier fantastisch!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid