Pearls of Crete (Kreta)

Vanaf 744.00

Artikelnummer: 7e15ff023505 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Pearls of Crete bevindt zich in Makrigialos, gelegen in de regio Kreta. Pearls of Crete is geclassificeerd met 4 sterren. Deze accommodatie is geschikt voor geschikt voor 1 tot 6 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Pearls of Crete een goede keuze is:

  • Luxe villa
  • Geniet van je privézwembad
  • Je zit zo op het strand

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 200 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1 kilometer
  • afstand tot luchthaven Heraklion Nikos Kazantzakis Airport (HER) circa 119 kilometer: chania ioannis daskalogiannis airport (chq) circa 266 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 100 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 100 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Ik krijg nooit genoeg van de typische Griekse wegen. Het ene moment rijd je een route aan zee en het andere moment ga je via kronkelende weggetjes een berg op. Gedurende de rit word je altijd beloond met de prachtige schoonheid van Kreta. Deze kant van Kreta heeft allerlei ongerepte plekjes, kleine baaitjes en afgelegen kustplaatsjes. Zeker het oostelijke deel heeft zijn natuurlijke schoonheid en culturele gevoel het beste behouden. Direct ervaar ik het ultieme vakantiegevoel en ik ben nog niet eens op de plaats van bestemming. Ik kan niet wachten om door te rijden naar Makrigialos voor een vakantie bij Pearls of Crete.Bij aankomst worden mijn zintuigen direct geprikkeld. Ik zie de kleurrijke huizen, ruik de geur van de zee en hoor het geluid van de opwaaiende bladeren. Het huis straalt één en al comfort en gezelligheid uit. Mijn oog valt op het ruime terras bij de villa, het is omringd door palmbomen en het privézwembad ziet er heerlijk uit. Nadat ik de mooie tuin heb bekeken, komt eigenaar Giorgos aangelopen. Hij geeft me een warm welkom en ik voel meteen dat ik bij een familiehuis terecht ben gekomen. We gaan samen op het terras zitten terwijl zijn broer, Alexandros, voor mij een glas koud water met verse salie haalt. “Het is een lokale verfrissing”, zegt hij. Ze vertellen me hun fijnste herinneringen aan dit plekje. Vroeger brachten Giorgos en Alexandros namelijk hun vakanties met familie vaak door bij deze villa. De ligging speelde hierbij een grote rol. Je kunt al wandelend het dorpje bekijken of een dagje aan het strand zitten. Maar ik kijk er ook naar uit een rustig dagje bij de villa door te brengen, hier hangt een fijn thuiskomgevoel. Giorgos wilde graag zijn deuren openen voor alle andere culturen en iedereen het echte Kretenzische gevoel van het onbekende deel van Kreta laten ervaren. Met Pearls of Crete is hij daar wat mij betreft geheel in geslaagd.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid