Pantheon Villas & Suites (Kreta)

Vanaf 761.00

Artikelnummer: 0521e1dfc8e4 Categorie:

Beschrijving

Appartement Pantheon Villas & Suites bevindt zich in Bali, gelegen in de regio Kreta. Pantheon Villas & Suites is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Pantheon Villas & Suites een goede keuze is:

Moderne appartementen;Omgeven door fruitbomen;Met verkoelend zwembad;Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 1

Afstand tot centrum: bali village circa 1800 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Na zo’n veertig minuten rijden vanaf het vliegveld van Heraklion zie ik ineens aan mijn linkerhand een pittoresk plaatsje liggen dat tussen de bergen en de zee is ingeklemd: Bali! Verheugd realiseer ik me dat dit mijn bestemming is voor de komende dagen. Snel rijd ik mijn huurauto verder naar dit plekje, ik kan niet wachten om alles te zien.

Mijn gastvrouw Anna staat mij al op te wachten bij Pantheon Villas & Suites. Ze schenkt een glaasje raki voor me in om me welkom te eten. Vervolgens laat ze me vol trots mijn onderkomen zien. Daar val ik opnieuw van de ene in de andere verbazing. De suite heeft een volledig ingerichte keuken, een heerlijke jacuzzi en een gezellig zitgedeelte. Wanneer ik de koelkast open doe, blijkt deze ook nog goed gevuld te zijn. Mijn geluk kan niet meer stuk.

En nu zit ik hier om mijn eigen terras te genieten van mijn vakantie op Kreta. Ik kan niet wachten om de prachtige omgeving te gaan ontdekken. Anna vertelde me dat het strand heerlijk is. Dat wil ik met eigen ogen wel bewonderen. Vol enthousiasme stap ik mijn auto weer in. Want de luxe van dit pittoreske plaatsje wil ik helemaal ontdekken.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid