Panorama Villas (Kreta)

Vanaf 703.00

Artikelnummer: 1e4e6884c61a Categorie:

Beschrijving

Appartement Panorama Villas bevindt zich in Agios Nikolaos, gelegen in de regio Kreta. Panorama Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Panorama Villas een goede keuze is:

Adults only (18+);Heerlijk uitzicht op zee;Plons in het mooie zwembad;Perfecte uitvalsbasis voor uitstapjes

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 350 meter: ammoudara beach circa 1

Afstand tot centrum: agios nikolaos circa 6 kilometer
Afstand tot luchthaven Heraklion Nikos Kazantzakis Airport (HER) circa 65 kilometer: chania ioannis daskalogiannis airport (chq) circa 215 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

De oudeigenaren van mijn logeeradres, Manolis en Sonia, hebben me zojuist openhartig over hun geschiedenis en het verhaal verteld. Ze zijn met niets egonnen en droomden altijd al van een huis bovenop een berg, waar ze ’s avonds samen na de gedane arbeid van de zonsondergang zouden kunnen genieten. In plaats van dat ene huis, bouwden ze in de loop der jaren eigenhandig élf huisjes, om met nog veel meer mensen te kunnen genieten van de locatie en het leven. Manolis kent de mooiste strandjes op het eiland en Sonia heeft met enorm veel liefde de appartementen aangekleed en ingericht. De tuinen rondom de appartementen zijn prachtig aangelegd en de uitzichten over zee en de heuvelachtige omgeving zijn fenomenaal. Manolis en Sonia vertellen mij dat ze deze droom zonder hun twee zonen niet hebben kunnen waarmaken. De twee half Oostenrijks en half Griekse zonen hebben Panorama Villas maar al te graag overgenomen. Ze spreken Duits, Grieks, Engels en zelfs een klein woordje Nederlands! “Dus dromen kunnen uitkomen”, mijmer ik.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid