Palazzo Greco Villas (Kreta)

Vanaf 535.00

Artikelnummer: 494bd1a07069 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Palazzo Greco Villas bevindt zich in Agia Galini, gelegen in de regio Kreta. Palazzo Greco Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Palazzo Greco Villas

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Kreta

Zachtjes zet ik een Grieks muziekje aan terwijl ik onderweg ben naar mijn logeerplekje. Na iedere bocht komt de zee steeds dichterbij. Ik ben heel benieuwd waar ik terecht kom, want het uitzicht is nu al prachtig! Als ik bijna niet meer verder kan rijden, zie ik het bordje ‘Palazzo Greco Villas’ verschijnen. Wauw! Ik weet niet waar ik eerst naar moet kijken, het prachtige uitzicht over de zee of de mooie appartementen. De eigenaar komt al snel naar mij toe, ‘Eliza! Wat fijn om jou te zien! Heb je genoten van het uitzicht? Ik zal je naar je appartement brengen.’

Ik open de deur van mijn appartement en mijn mond valt open. De muren zijn gebouwd van gekleurde stenen en vanaf mijn balkon heb ik uitzicht op het dorpje Agia Gilini, waar langzaam alle lichtjes aangaan. Van zo’n uitzicht krijg ik nooit genoeg!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Palazzo Greco Villas (Kreta)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.