Nakou Village (Kreta)

Vanaf 760.00

Artikelnummer: 1ef667595358 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Nakou Village bevindt zich in Koutsounari, gelegen in de regio Kreta. Nakou Village is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Nakou Village een goede keuze is:

  • Ruime appartementen
  • Heerlijk rustig gelegen
  • Plons in het mooie zwembad

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 1,5 kilometer (kiezelstrand)
  • afstand tot centrum: circa 1000 meter
  • afstand tot luchthaven Sitia circa 75 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 1500 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde restaurant circa 400 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Samen met mijn goede vriend Manos zit ik in de haven van Heraklion. Na een heerlijk drankje gedronken te hebben, vraagt hij waar ik vandaag naartoe wil. En terwijl ik antwoord gaf, toeterde een auto mijn zinnen weg. “Verrassing, we gaan naar het zonnige zuiden!” Direct staat Manos op en we stappen in. We rijden richting Ierapetra, de meest zuidelijke stad van Kreta en zelfs Europa. En daar verderop, middenin de natuur, duikt opeens een wit huis op. Het lijkt wel een paleis.

De hartverwarmende eigenaren van Nakou Village staan ons met open armen op te wachten. Vol bewondering kijk ik om me heen. Het verblijft heeft witte muren, kleurrijk Grieks antiek en overal zitjes zodat je uren kan turen over de strakblauwe zee. Er is een schitterende tuin en ik zie het heerlijke zwembad al liggen. Ik kan niet wachten om de binnenkant van de kamers te zien. Alles is wit, waardoor het rust uitstraalt. Het kleurrijke antiek met de moderne aspecten laat het luxe aanvoelen.

Het zwembad ziet er erg uitnodigend uit, maar voor nu laat ik dit even achter me. Samen met Manos ga ik Ierapetra verkennen. Je vindt hier de leuke winkeltjes en gezelligste restaurantjes. Ik geniet van het Griekse leven en kan niet wachten tot morgen. Dan ga ik heerlijk ontspannen bij het zwembad en genieten van het eindeloos mooie zeezicht.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid