Mourtzanakis Residence (Kreta)

Vanaf 649.00

Artikelnummer: ab5bae7e7878 Categorie:

Beschrijving

Appartement Mourtzanakis Residence bevindt zich in Achlada, gelegen in de regio Kreta. Mourtzanakis Residence is geclassificeerd met 3 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Mourtzanakis Residence een goede keuze is:

Authentiek vakantieverblijf;Met verkoelend zwembad;Goedlachse eigenaren;In een bosrijk gebied

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 5

Afstand tot centrum: circa 6

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Hoewel ik mijn logeeradres van deze dagen in het begin niet gemakkelijk kon vinden, voel ik mij er nu kind aan huis. Mourtzanakis Residence ligt iets buiten het piepkleine en authentieke bergdorp Achlada. De lieve eigenaren Marcos en zijn vrouw Smaro zijn er neergestreken met hun zoon Valerianos en hebben er eigenhandig vier gastenverblijven gebouwd, die van alle gemakken zijn voorzien. De hartelijkheid van mijn gastheer maakt een diepe indruk op me. Dat is voor mij altijd een goed begin van een vakantie op Kreta!

Marcos en Smaro doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken en hebben hun adresje zo ingericht, dat er veel ruimte is om gasten van over de gehele wereld te ontmoeten. De deur naar het gastenverblijf staat vrijwel altijd open en ik hoor er dikwijls gelach en gepraat. Ik zal dit unieke, afgelegen ontmoetingsoord nog missen als ik straks thuis ben! “Je komt hier als gast, je vertrekt als vriend”, vertrouwt Marcos mij op mijn laatste avond toe. Hier keer ik heel snel terug!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid