Loutra Resort (Kreta)

Vanaf 667.00

Artikelnummer: 3d75f272f283 Categorie:

Beschrijving

Appartement Loutra Resort bevindt zich in Loutra, gelegen in de regio Kreta. Loutra Resort is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Loutra Resort een goede keuze is:

Kleurrijke appartementen;Omgeven door olijfbomen;Plons in het mooie zwembad;Presentje bij aankomst

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 4

Afstand tot centrum: rethymno circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Hoe vaak ben ik al op Kreta geweest? Ik ben inmiddels de tel kwijtgeraakt. Maar dat het nooit gaat vervelen, besef ik op het balkonnetje van mijn nieuwste ontdekking. Zo ver ik kan zien, liggen er olijfgaarden rond mijn logeeradresje. Ik hoor niets anders dan het geritsel van de kleine blaadjes die meedeinen op de wind. Het brengt me helemaal tot rust.

Toen ik hier vanmiddag aankwam was ik rond aan het rijden door dit prachtige gebied. Ineens verschenen er licht roze appartementen. Ik moest even knipperen met mijn ogen om zeker te weten dat ik het goed zag. Dit had ik hier niet verwacht! De huizen zijn prachtig gelegen en zijn comfortabel ingericht. Meteen liep ik vol enthousiasme naar de receptie. De vriendelijke dame vertelde me dat er nog een plekje was.

Dus nu zit ik hier op mijn balkon. Het frisse briesje verraadt dat de zee dichtbij is. Ik zucht van geluk. Op Kreta heb je echt alles. Misschien dat het daarom nooit gaat vervelen. Morgen pak ik de fiets naar het strand. Ik twijfel nog of ik souvlaki of gyros ga eten bij een van de leuke restaurantjes…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid