Lameriana Village (Kreta)

Vanaf 580.00

Artikelnummer: 639fd62b6435 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Lameriana Village bevindt zich in Lameriana, gelegen in de regio Kreta. Lameriana Village is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Lameriana Village

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Kreta

Terwijl de zon langzaam achter de bergen zakt slaak ik een zucht van geluk. Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht over de bergen en de olijfgaarden. Van dit uitzicht krijg ik nooit genoeg…
Opeens hoor ik geklop op de deur. Verbaasd sta ik op. Maria staat voor mijn deur met een bord met eten. Hmm… de heerlijke geur komt meteen op mij af. “Maria! Wat leuk om jou te zien. Ik had toch geen eten besteld?” Ze kijkt mij met een grote grijns aan. “Dat klopt Eliza. Ik wilde je vanavond graag verrassen. Ik heb lychnarakia voor je gemaakt. Dat is een traditioneel Grieks gerecht. Het is een hartige taart met zoete kaas. Morgen mag je het zelf maken tijdens de kookles! Eet smakelijk!”
Ik loop terug naar mijn balkon en neem een hap van de lychnarakia. Hmm… zo’n lekkere hartige taart heb ik nog nooit op! Maria maakt echt iedere keer weer heerlijke gerechten klaar. Terwijl ik langzaam mijn bord leeg eet kijk ik al uit naar morgen. Ik kan niet wachten tot ik bij de kookles een beetje van haar kookkunsten kan leren!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lameriana Village (Kreta)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.