Lameriana Village (Kreta)

Vanaf 636.00

Artikelnummer: 639fd62b6435 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Lameriana Village bevindt zich in Lameriana, gelegen in de regio Kreta. Lameriana Village is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Lameriana Village een goede keuze is:

  • Sfeervol vakantieverblijf
  • Plons in het mooie zwembad
  • Laat je verrassen door de lokale producten

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 6 kilometer
  • afstand tot centrum: circa 2,5 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 58,0 kilometer
  • afstand tot bushalte circa 1 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 2 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Terwijl de zon langzaam achter de bergen zakt, slaak ik een zucht van geluk. Vanaf mijn balkon heb ik een prachtig uitzicht over de bergen en de olijfgaarden van Kreta. Ik kan mijn aandacht niet bij mijn boek houden, dat naast me op het ligbed ligt. Van dit uitzicht kan ik blijven genieten…

Opeens hoor ik geklop op de deur. Verbaasd sta ik op. Maria staat voor mijn deur met een bord met eten. Hmm… De heerlijke geur komt meteen op mij af. “Maria! Wat leuk om jou te zien. Ik had toch geen eten besteld?” Ze kijkt mij met een grote grijns aan. “Dat klopt Eliza. Ik wilde je vanavond graag verrassen. Ik heb lychnarakia voor je gemaakt. Dat is een traditioneel Grieks gerecht. Het is een hartige taart met zoete kaas. Morgen mag je het zelf maken tijdens de kookles! Eet smakelijk!”

Ik loop terug naar mijn balkon en neem een hap van de lychnarakia. Wauw, zo’n lekkere hartige taart heb ik nog nooit op! Terwijl ik langzaam mijn bord leeg eet, kijk ik al uit naar morgen. Ik kan niet wachten tot ik bij de kookles een beetje van haar kookkunsten kan leren. Ik denk dat ik me daarna weer terug trek op mijn balkon, want ik kan geen genoeg krijgen van dit verstopte paradijsje.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid