Koukos Villas (Kreta)

Vanaf 1,023.00

Artikelnummer: 449405f2b4fd Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Koukos Villas bevindt zich in Chania, gelegen in de regio Kreta. Koukos Villas is geclassificeerd met 4.5 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Koukos Villas een goede keuze is:

  • Comfortabele villa’s
  • Omgeven door olijfbomen
  • Presentje bij aankomst

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 600 meter (zandstrand)
  • afstand tot centrum: circa 6 kilometer
  • afstand tot luchthaven circa 21 kilometer
  • afstand tot dichtstbijzijnde winkels circa 500 meter
  • afstand tot dichtstbijzijnde (mini)supermarkt circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Mijn geliefde Kreta! Ik ben gek op de lokale keuken, de mensen en de ruige natuur. Het eiland voelt inmiddels als mijn tweede thuis, maar nog nooit was mijn huisje zo luxe als bij Koukos Villa. Wanneer ik op de veranda van mijn privévilla sta, met mijn koffer in mijn hand, kijk ik mijn ogen uit: dit is zo groot en luxe! Een villa met drie kamers helemaal van mij alleen. Ik schuif de glazen deuren van mijn moderne paleisje opzij. Op de tafel in de woonkamer staat een lief welkomstpakket. Wat ik vervoglens aantref wanneer ik mij omdraai, laat mijn mond openvallen van verbazing. Een bubbelbad! In de woonkamer! Ik zet mijn koffer opzij en klim in het lege bad. Vanaf hier kun je zelfs de zee zien. Deze eigenaren weten wat echt genieten is…

Ik stap mijn eigen terras op. Het blauwe water in het privézwembad glinstert in de zon. Ik kan niet wachten om een duik te nemen.  Dan valt me opeens een sterke, kruidige geur op: Rozemarijn. Ik herinner me opeens de namen van de drie villa’s: Lavendel, Marjorie en Rozemarijn. Allemaal vernoemd naar kruiden die je hier op het eiland vind. Ik krijg meteen trek. Misschien zet ik zo wel de barbecue aan. Of zal ik toch eerst een strandwandeling maken? Een ding weet ik zeker: in dit paleisje ga ik volledig tot rust komen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid