Kissamos Windmills (Kreta)

Vanaf 480.00

Artikelnummer: d78f838ca408 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kissamos Windmills bevindt zich in Kissamos, gelegen in de regio Kreta. Kissamos Windmills is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk alle foto’s van Kissamos Windmills

Reis is altijd inclusief vlucht, verblijf én huurauto! Bekijk vertrekdata op de website van de aanbieder.

Over deze accommodatie in de regio van Kreta

Op het uiterste westpunt van Kreta, ver weg van drukte en toerisme, vond Georgos de ideale plek om optimaal te genieten van het Griekse leven. Min of meer verborgen langs de kust van Kissamos, omgeven door olijfbomen en vlakbij het strand maakte hij met vier typisch Kretenzische windmolens zijn dromen waar. Nadat hij appartementen in de molens had gemaakt en een schitterend zwembad erbij had laten aanleggen, wist hij dat z’n hart voorgoed verpand was aan de molens.

Maar meer nog dan bij zijn molens ligt Georgos’ hart bij het water. Gelukkig maar dat Georgos graag zijn passie met je deelt: als je wilt, kun je ‘s avonds smullen van de door Georgos vers gevangen vis. Dat de Grieken gastvrij waren, dat wist ik al, maar door de gulheid en het hart van goud van Georgos heb ik Kreta pas echt leren kennen!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kissamos Windmills (Kreta)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.