Kastellos Village (Kreta)

Vanaf 773.00

Artikelnummer: c849ed71445e Categorie:

Beschrijving

Appartement Kastellos Village bevindt zich in Kastellos, gelegen in de regio Kreta. Kastellos Village is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kastellos Village een goede keuze is:

Al generaties lang in de familie;Reizigers komen hier graag terug;Droom weg bij het uitzicht;Traditionele inrichting;Heerlijk rustig gelegen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Appartement
Afstand tot strand circa 6 kilometer
Afstand tot centrum: georgioupoli circa 10 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Soms ontdek je adresjes waarvan je bij aankomst al weet: hier kom ik nog een keer terug. Kastellos Village is zo’n plek. Terwijl ik uitkijk over de bergen hoor ik op de achtergrond het geluid van grazende geitjes. Wat een rust en wat een ruimte!

Kastellos Village ligt in het pittoreske dorpje Kastellos op het Griekse eiland Kreta. Het pand is al generaties lang in de familie van eigenaar Yiannis en hij heeft het in een paar jaar tijd volledig verbouwd. Nu zijn het vier appartementen, ieder vernoemd naar een ander familielid. Zo is er bijvoorbeeld appartement Antonis dat naar zijn vader is vernoemd en Anezina naar zijn grootmoeder. Je voelt je een echte local op dit vakantieadres. Dat komt niet alleen door de rijke historie en persoonlijke touch, maar ook door de traditionele inrichting. Originele elementen zoals de houten balken en de open haard geven de appartementen extra sfeer. Ben je een liefhebber van de Griekse keuken? Schuif dan een keertje aan bij Maria’s taverne verderop in het dorp. Met de huurauto zijn badplaatsen als Gerogioupolis of Rethymnon ook makkelijk bereikbaar. Na zo’n dagje avontuur is niets fijner dan thuiskomen op het Kretenzische platteland.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid