Kamares Houses (Kreta)

Vanaf 865.00

Artikelnummer: 455bfc88f1cf Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Kamares Houses bevindt zich in Maheri, gelegen in de regio Kreta. Kamares Houses is geclassificeerd met 3 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Kamares Houses een goede keuze is:

  • Authentiek vakantieverblijf
  • Met verkoelend zwembad
  • Geniet van de stilte

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Als ik wakker word hoor ik het tjirpende geluid van de krekels. Gisteren ben ik aangekomen bij het authentieke adresje Kamares Houses op Kreta. Ik stap uit bed en loop richting de keuken om een ontbijtje voor mezelf te maken.

Even later zit ik aan het zwembad te genieten van mijn zelfgemaakte ontbijtje. Ik voel de zon al branden op mijn gezicht. Als ik even mijn ogen sluit hoor ik mijn naam. “Eliza!” Het is Roula die me een fijne morgen komt wensen. “Heb je lekker geslapen?” vraagt ze. “Ja, ik sliep als een roosje” zeg ik lachend. Ze zwaait nog eventjes naar me en loopt dan weg. Roula en Kostas hebben me gisteravond al verklapt dat Kamares Houses een historische plek is met overblijfselen uit de 14e eeuw. Kamares Houses was vroeger een 14e-eeuws herenhuis met een Venetiaanse kolonist als eigenaar. Zo bijzonder! Ik trek mijn slippers aan en ga op ontdekking door Kamares Houses.

Als ik over het terrein van Kamares Houses loop kijk ik mijn ogen uit. Het valt me op dat alles zo groen is hier. Overal waar ik kijk zie ik mooie planten, bomen en struiken. Je bent hier echt één met de natuur. Dan zie ik in de verte een pad met indrukwekkende stenen bogen. Dit moeten de bogen zijn waar Roula en Kostas het over hadden. Wanneer ik dichterbij kom weet ik het zeker. Dit zijn de bogen uit de Venetiaanse tijd. Kamares Houses is echt een historisch adresje!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid