Inotropes Boutique Suites (Kreta)

Vanaf 519.00

Artikelnummer: 255cdfe0fc42 Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Inotropes Boutique Suites bevindt zich in Archanes, gelegen in de regio Kreta. Inotropes Boutique Suites is geclassificeerd met 4 sterren. Deze accommodatie is geschikt voor geschikt voor 1 tot 2 personen.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Inotropes Boutique Suites een goede keuze is:

  • Prachtig gernoveerd oud herenhuis
  • Een rijke geschiedenis
  • Moderne en luxe suites

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

  • afstand tot strand circa 16 kilometer
  • aan de rand van het centrum
  • afstand tot centrum: archanes circa 100 meter, heraklion circa 15 kilometer
  • afstand tot luchthaven Heraklion Nikos Kazantzakis Airport (HER) circa 16 kilometer: chania ioannis daskalogiannis airport (chq) circa 160 kilometer
  • afstand tot pinautomaat circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Ja! Ik ben in de buurt. Volgens de verwijzing op het opvallende bordje met een prachtig logo, moet het mythische Inotropes Boutique Suites in dit straatje liggen. Vrienden van mij waren laaiend enthousiast en raakten niet uitgesproken over dit bijzondere adresje in Archanes op Kreta. Het is een mooi traditioneel dorp waar de tijd in een heel ander tempo stroomt, met traditionele steegjes en veel gekleurde huizen. Ideaal voor een mooie wandeling op een zonnige dag. Terwijl ik mijn ogen uitkijk, loop ik tegen een karakteristiek oud herenhuis aan. Hier moet het zijn.In de deuropening staat een dame en nieuwsgierig vraag ik aan haar of ik even een kijkje mag nemen. De dame blijkt de eigenaresse Efi te zijn en met een glimlach laat zij mij naar binnen. Even weet ik niet waar ik moet kijken. We staan op een binnenplaats, versierd met prachtige terracotta potten, grote olijfbomen en romantische verlichting. Ik heb het gevoel dat ik droom.Efi vangt mijn blik en begint te vertellen over deze unieke plek. Zij kreeg dit huis van haar oma en besloot het helemaal te renoveren. Als inspiratie gebruikte zij Inotropes, een oude Griekse mythologie. Alles staat in het teken van dit prachtige verhaal. Elke kamer heeft een naam uit deze mythe gebaseerd op drie zussen, wiens namen werden geassocieerd met drie belangrijkste producten van Griekenland: wijn, olie en tarwe.Efi geeft mij een uitgebreide rondleiding. Indrukwekkend is ook de wijnkelder waar ongekende proeverijen worden georganiseerd. Als afsluiter van de rondleiding vraagt ze, “Rood of wit, Eliza? Het is tijd om te proosten” Ik neem plaats aan een tafeltje op de binnenplaats, mijn oog valt op een ruime jacuzzi die zachtjes en uitnodigend borrelt. “Ik heb de suite Ino nog beschikbaar voor een paar nachten” zegt Efi. En dat laat ik mij geen tweede keer zeggen, ik blijf!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid