Hotel Spilia Village (Kreta)

Vanaf 991.00

Artikelnummer: fb88e0c76996 Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Hotel Spilia Village bevindt zich in Chania, gelegen in de regio Kreta. Hotel Spilia Village is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hotel Spilia Village een goede keuze is:

Romantisch en authentiek;Plekje met veel historie;Geniet van vers en biolgisch eten;Oog voor de kleinste details

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel
Afstand tot strand circa 3

Afstand tot centrum: kolimbari circa 3 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Ik ben verliefd op Hotel Spilia Village. Mijn nieuwste ontdekking is oh zo romantisch, met veel oog voor detail en respect voor de geschiedenis. Vroeger was het een oude olijfolieboerderij. In 2000 toverde Emmanuel Tripodakis het om tot een luxe en intiem vakantieadres in Chania.

Dit fijne adresje wordt omringd door olijfgaarden en heerlijk geurende citrusbomen. Daarnaast zijn er veel oude details te bewonderen: bij de receptie, de originele olijfoliepers en molensteen. In de kamers, de originele houten balkenplafonds en de Venetiaanse bogen uit de 13e en 17e eeuw. Toch voert hedendaags comfort de boventoon en is de inrichting modern. Op deze prachtige plek, in dit landelijke deel van Kreta, is het genieten. Strijk neer op een comfortabel ligbed naast het mooie zwembad en laat je smaakpapillen prikkelen in het restaurant. Alles wordt vers bereid met biologische ingrediënten uit de tuin en de omgeving. Hoe lekker klinkt dat?

Bekijk prijzen en beschikbaarheid