Hotel Minos Beach Art Hotel (Kreta)

Vanaf 1,357.00

Artikelnummer: a39fd8a8459c Categorie:

Beschrijving

Aparthotel Hotel Minos Beach Art Hotel bevindt zich in Agios Nikolaos, gelegen in de regio Kreta. Hotel Minos Beach Art Hotel is geclassificeerd met 5 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Hotel Minos Beach Art Hotel een goede keuze is:

Gebouwd met liefde voor de natuur;Romantisch dineren;Kunstzinnige inrichting;Na de vakantie weer helemaal zen

Goed om te weten:

Accommodatietype: Aparthotel

Afstand tot centrum: circa 500 meter

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Soms ontdek je plekken waar je ogen tekort komt, zoals in het Minos Beach Art Hotel. Toen ik hier voor het eerst kwam, had ik het gevoel dat ik een museum voor moderne kunst was binnengestapt. De architectuur, de sculpturen en schilderijen maken deze prachtige plek uniek in haar soort.

De villa’s van het Minos Beach Art Hotel kunnen met hun minimalistische, boho-chique stijl zo in een hip woonmagazine. Je raakt hier helemaal geïnspireerd. Geniet van de geurende tuinen, de architectuur, de moderne kunst en het geweldige uitzicht op zee. Dat deze plek met bijzonder veel liefde is ontworpen, zie je meteen. Wakker worden in je eigen vakantievilla is dan ook nog nooit zo fijn geweest. Sla de gordijnen open, drink een kopje koffie op de veranda en luister naar de golven van de zee. Een bezoekje aan de spa mag tijdens je vakantie zeker niet ontbreken. Ontspan tijdens een heerlijke massage en voel je batterij weer volstromen met energie om daarna aan te schuiven bij één van de restaurants. Het La Bouillabaisse Restaurant heeft zelfs de Greek Cuisine Awards gewonnen! Wil je meer van Kreta zien? Stap dan in je huurauto en maak een roadtrip over het eiland, om ’s avonds weer thuis te komen in je eigen villa.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid