Ellotis Villas (Kreta)

Vanaf 600.00

Artikelnummer: fda18548b81a Categorie:

Beschrijving

Villa Ellotis Villas bevindt zich in Vamos, gelegen in de regio Kreta. Ellotis Villas is geclassificeerd met 4 sterren. De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Ellotis Villas een goede keuze is:

Charmante villa’s;Plons in het privézwembad;Zonnen in je eigen tuin;Geniet van privacy

Goed om te weten:

Accommodatietype: Villa
Afstand tot strand circa 7 kilometer
Afstand tot centrum: vamos circa 1 kilometer

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Bij Michalis en zijn Ellotis Villas vergeet je dat je op een eiland bent. Want wie wil er naar zee, als je een eigen zwembad hebt? Zo heb ik de eerste keer dat ik bij Michalis verbleef dan ook maar weinig van Kreta gezien. Iedere ochtend begon ik met een ontbijtje buiten; in de stralende ochtendzon met een kopje verse Griekse koffie. Opgewarmd door de warme zomerzon kon ik vervolgens ik de verleiding niet weerstaan om even een frisse duik in het zwembad te nemen. Een dutje op een stretcher, nog maar eens een duik en… Dan was het zo alweer tijd voor het diner.

Het prachtige uitzicht, daar heb ik uitgebreid van genoten. Maar de leuke authentieke dorpjes in de omgeving, stranden, stadjes en ruige natuur: ik heb er weinig van gezien. Je begrijpt, er zit maar één ding op: ik moet maar weer eens terug. Om wat te ondernemen in plaats van een week lang te baden in de landelijke luxe van de villa’s van Michalis.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid