Eco Villas (Kreta)

Vanaf 525.00

Artikelnummer: 7c3a13b1220e Categorie:

Beschrijving

De kleinschalige accommodatie Eco Villas bevindt zich in Adele, gelegen in de regio Kreta. Eco Villas is geclassificeerd met 4 sterren. Je verblijft hier op basis van Logies.

Bekijk prijzen en beschikbaarheid

Waarom Eco Villas een goede keuze is:

  • Moderne appartementen
  • Met verkoelend zwembad
  • Maak gebruik van de barbecue

De reis wordt verzorgd door Eliza Was Here en is altijd inclusief vlucht én huurauto!

Goed om te weten:

Bekijk ook:

Over deze accommodatie in de regio Kreta

Na een uur rijden over Kreta zet ik mijn auto ergens op een heuvel langs de kant. Ik plof neer onder een olijfboom. Ik kijk er nog eens goed naar. Uit welke eeuw zou de boom stammen? Ik kan alleen maar fantaseren over het jaartal. Misschien wel honderden jaren geleden… Een paar minuten later ben ik verzonken in mijn boek. Een verkoelend briesje waait langs mijn gezicht wanneer er een andere auto stopt. “Lekker hè, zo in de schaduw?”, roept de man met zijn grote strohoed. “Heerlijk, ik ben dol op zulke mooie olijfbomen”, zeg ik hem. Verrast kijkt hij me aan. “Dan weet ik nog een veel mooier plekje voor je!”

De Griek is uitgestapt en stelt zich voor als John. “Ik heb een paar villa’s die omringd zijn door talloze olijfbomen. Ik ben er net zo dol op als jij. Het is hier vijf minuten verderop.” Na een kwartier te hebben gekletst over de prachtige natuur die ik tijdens mijn vakantie op Kreta heb bewonderd, besluit ik een kijkje te nemen bij zijn verblijf: Eco Villas. Hij heeft gelijk, amper vijf minuten later arriveren we op een plek waar vijf prachtige huisjes staan, omringd door talloze olijfbomen. Ik kijk mijn ogen uit. “Wat mooi!” John straalt. “En dan heb je het uitzicht nog niet gezien, Eliza.” We lopen één van de villa’s binnen en betreden het terras. In de tuin staat een jacuzzi met zicht op het dorpje Adele. Wie wil hier niet logeren, vraag ik me hardop af…

Bekijk prijzen en beschikbaarheid